STOMATOLOGIA DIGITALA  3D

Imaginati-va cea mai precisa amprenta a dintilor si a intregii cavitati orale fara nevoia amprentelor dentare clasice . Fara linguri mari de amprenta , fara materiale care reusesc sa ajunga peste tot . Rapid , simplu si fara nici un disconfort .

  • Folosind scanner-ul intraoral putem inregistra in format digital intreaga situatie orala a unui pacient . Datele obtinute reprezinta un important instrument de diagnostic si tratament .
  • Pornind de la situatia actuala a starii orale putem modela, integrand solutii de inteligenta artificiala precum si comunicarea cu tehnicieni specializati in tratamente digitale, situatia ideala la care dorim sa ajungem in urma tratamentelor . Situatia se adapteaza la dorintele pacientului astfel incat avem un plan clar si sigur si rezultate 100% previzibile inca de la inceput.
  • In ortodontie putem creea cele mai precise modele, prin printare 3D , precum si ghiduri de aplicare a aparatelor dentare fixe, cu rezultatele previzibile . De asemenea utilizarea tehnologiei 3D permite fabricarea de aparate ortodontice invizibile sau ALLIGNERE . Acestea se poarta peste dintii pacientului , nu au nevoie sa fie fixate cu ciment , nu adauga volum substantial dintilor , nu provoaca leziuni limbii sau buzelor .
  • In protetica dentara , tehnologiile digitale 3D ne permit accesul la cele mai noi si precise tehnici de obtinere a lucrarilor dentare : frezare CAD pentru material precum zirconiul dentar sau ceramica EMAX si sinterizare laser pentru structuri metalice . Acest tip de lucrari au cel mai mare nivel de acuratete precum si un rezultat mai previzibil si rapid . Timpul de asteptare intre faze precum si durata totala a tratamentului scade astfel semnicativ .
  • In chirurgia orala si implantologie , scanarile 3d ale cavitatii bucale combinate cu inregistrari CBCT permit fabricarea ghidurilor chirurgicale care dau predictibilitate de 100% in inserarea implanturilor dentare in pozitia optima. Pozitia optima a implanturilor reprezinta asigurarea integrarii corecte cat si a protezarii corecte pentru cele mai longevive rezultate .